У Сваляві поліція вилучила наркотики та боєприпаси (ФОТО)

Під час санкціонованого судом обшуку оселі жительки міста Свалява працівники поліції вилучили значну партію наркотичних речовин та патрони. За даним фактом розпочато кримінальні провадження.
14 вересня, працівники поліції здійснили санкціонований судом обшук в приватній оселі в місті Свалява, де проживають дві сестри та 43-річний співмешканець однієї з сестер. Правоохоронці мали інформацію про те, що в даній оселі можуть зберігатися заборонені законом предмети.
У будинку поліцейські виявили речовину, схожу на марихуану, вагою близько 2,5 кг., пакунок із насінням конопель вагою близько 800 г., саморобний пристрій для вживання марихуани, так званий бульбулятор, люльку для куріння з під’єднаною до неї гумовою трубкою. На території дворогосподарства правоохоронці виявили 66 рослин коноплі. Окрім того, в хаті знайшли ще й боєприпаси – 16 набоїв калібру 9 мм. і 5,45 мм.  

У незаконному зберіганні наркотичних речовин і боєприпасів правоохоронці підозрюють 43-річного співмешканця старшої із сестер. Наразі чоловік переховується від поліції, його розшукують.

За даним фактом розпочато кримінальні провадження відразу за кількома статтями Кримінального кодексу України. Зокрема, за незаконний посів конопель, за незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів, за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. 

Вилучені патрони та наркотичні речовини направлено на експертизу. Триває досудове розслідування у справі. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.