На Закарпатті попереджене незаконне переміщення через державний кордон більше 1 тони 100 кг буршину (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області, слідчим відділом СБУ в Закарпатській області розслідується кримінальне провадження стосовно працівників  митного  посту «Лужанка», які зловживаючи своїм службовим становищем сприяли контрабандному переміщенню через державний кордон каміння бурштину.
Так, учора, 30 вересня 2018 р., співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Закарпатській області виявлено більше 1 тони 100 кг каміння бурштину, яке незаконно намагався перевезти через Державний кордон місцевий мешканець.
 
Відомості до ЄРДР внесені за ч.2 ст.364 КК України - зловживання владою або службовим становищем,  що спричинило тяжкі наслідки.
 
Досудове розслідування у даному кримінальному провадження здійснюють слідчі СВ УСБУ в Закарпатській області під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області.
 
Довідково: за вчинення даного злочину, передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області 
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.