На Берегівщині викрали "Фольксваген" (ФОТО)

Викрадений “Volkswagen Sharan” від мешканця Берегова місцеві правоохоронці відшукали у селі Шаланка Виноградівського району. Подію слідчі кваліфікували за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

4 жовтня до поліції Берегівщини надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що невідомі викрали його транспортний засіб марки «Volkswagen Sharan». Заявник розповів правоохоронцям, що автівка була припаркована за місцем його проживання. 

Проведеними комплексами оперативно-розшукових заходів поліцейськими вже за дві години транспортний засіб було знайдено у селі Шаланка на Виноградівщині. 

Автомобіль поміщено на спецмайданчик Берегівського відділу поліції. Особу причетну до угону встановлено, ним виявися 34-річний берегівчанин. В поліції Берегова за даним фактом розпочали слідство. Попередня правова кваліфікація події – частина 1 статті 289 Кримінального кодексу України, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом. В рамках даного кримінального провадження поліція з'ясує  всі обставини даної події. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.