На Закарпатті скоїно напад на поліцейського

У селі Великий Бичків Рахівського району під час виїзду за викликом на працівників сектору реагування патрульної поліції та дільничного офіцера поліції напав нетверезий господар будинку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Вчора, 7 жовтня, на лінію «102» надійшло повідомлення від 23-річного жителя Великого Бичкова. Чоловік розповів, що наніс ножові поранення особам, які намагалися проникнути до його будинку.

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. У будинку поліцейські не виявили нікого. Під час візуального огляду дворогосподарства на зустріч працівникам поліції вибіг господар будинку, озброєний  дерев’яною дошкою, та напав на поліцейських. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Працівники поліції вгамували нападника та затримали його в порядку статті 208 КПК України.

Інформація щодо проникнення в будинок чоловіка не підтвердилася.

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За фактом відкрите кримінальне правопорушення за частиною 3 статті 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.