Виноградівська поліція затримала грабіжника

У Виноградові раніше судимий за майнові злочини молодий чоловік пограбував випадкового знайомого. Поліція оперативно затримала грабіжника, за даним фактом розпочато кримінальне провадження.   
Учора, 14 жовтня, ввечері до чергової частини Виноградівського відділення поліції звернувся 55-річний житель Виноградова, який повідомив про скоєний щодо нього злочин.

Того дня, близько 17-ї години, потерпілий познайомився на вулиці з незнайомим молодим чоловіком, якого пригостив алкоголем. Однак незнайомець після спільного розпивання спиртних напоїв побив старшого чоловіка й відібрав від нього гроші та два мобільні телефони.  Після чого зник з місця події.  

Дільничні офіцери поліції Виноградова оперативно затримали грабіжника. Ним виявився 34-річний виноградівець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за грабіж. У нього вилучено речові докази – крадені телефони.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством).  Грабіжника затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Тепер слідчі перевіряють його на причетність до скоєння інших майнових злочинів. 

 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

  
 Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.