Ужгородська поліція затримала грабіжника, який у магазині напав на охоронця

Відносно особи, яка завдала тілесні ушкодження охоронцю та пограбувала магазин в Ужгороді, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України.

29 жовтня, вранці до поліції надійшло повідомлення про конфлікт у магазині на вулиці Мукачівській. Заявниця повідомила, що у закладі невідома особа напала на охоронця. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, представники якої з’ясували, що після нападу на представника охоронної фірми, відвідувач наказав продавцю віддати йому продовольчі товари. 

Після цього чоловік, не розрахувавшись за покупку, зник у невідомому напрямку. 

Співробітники Ужгородського відділку поліції оперативно встановили особу та розшукали підозрюваного у злочині. Ним виявився 21-річний житель Харківщини, який станом на тепер працює в Ужгороді. 

За фактом правопорушення у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, тобто  Грабіж, поєднаний з насильством. 

Наразі підозрюваний у вчиненні грабежу перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його було затримано у порядку статті 208 КПК України одразу після скоєння злочину. Тепер клопотання щодо обрання чоловікові міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою розглядатиме суд. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.