Поліцейські викрили мукачівця на крадіжці мобільного телефону

У Мукачеві 62-річний чоловік на автобусній зупинці викрав з жіночої сумки мобільний телефон та перепродав його. Речовий доказ вилучили, за фактом крадіжки проводять розслідування.

Із заявою про крадіжку мобільного телефону до Мукачівського відділу поліції звернулася мешканка села Старе Давидково. Жінка повідомила про те, що у міській маршрутці вона виявила відсутність свого мобільного.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили, що крадіжку скоїв 62-річний мукачівець. Скориставшись тиснявою при вході в маршрутку, чоловік витягнув із сумки жінки телефон, який в подальшому продав. Поліція знайшла крадений смартфон, після проведення слідчих дій його буде повернуто власниці. 

У поліції за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України - Крадіжка проводять слідство. Зараз чоловіку повідомили про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 © Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області : https://zk.npu.gov.ua/news/rozkrittya/policzejski-vikrili-mukachivczya-na-kradizhczi-mobilnogo-telefonu/
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.