Закарпатські правоохоронці розкрили крадіжки у Тересві та Малій Мартинці

Двох чоловіків, причетних до викрадення чужого майна, затримали працівники  Тячівського  відділу та Свалявського  відділення поліції.  

На Тячівщині поліція розкрила крадіжку хутряних виробів та пальт. На лінію «102» надійшло повідомлення про злочин у селищі Тересва. Потерпілі повідомили, що невідомі викрали з їх автомобіля шуби та пальта  на суму понад 100 тисяч гривень. 

В ході оперативно-розшукових дій співробітники карного розшуку з'ясували особу крадія і затримали його – зловмисником виявився 26-річний житель Грушово. Поліцейські  встановили, що фігурант  справи викрав від свого знайомого ключі з автомобіля, звідки в подальшому викрав шуби та пальта, кількість  одиниць яких та сума завданих збитків, на сьогодні встановлюється правоохоронцями. 

Слідство у цій справі триває, в поліції дану подію кваліфікували за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України,тобто крадіжка поєднана з проникненням у інше приміщення. Речові докази поліцейські частково вилучили, наразі слідчі призначили відповідні експертизи. 

Працівники Свалявського відділення поліції завершили розслідування справи крадіжки  з будинку мешканки села Мала  Мартинка.  У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські  встановили особу підозрюваного у злочині. Ним виявився 44-річний односелець потерпілої. Чоловік викрав з помешкання потерпілої мобільний телефон.  Речовий доказ  вилучили. Обвинувальний акт слідчі поліції скерували до суду. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.