В Ужгороді та на Тячівщині поліцейські розкрили майнові злочини

Дві крадіжки розкрили працівники кримінальної поліції Ужгородського та Тячівського відділів поліції. Речові докази вилучені.  За обома фактами ведеться слідство.  

З гаражу на вул. Проектна в Ужгороді невідомі особи викрали  вісім автомобільних шин та два продовжувачі. 

Як встановили працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу, крадіжку скоїв 30-річний ужгородець. Крадене вилучено. 

За даним фактом ужгородські слідчі розслідують  кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Фігурант справи перевіряється на причетність до скоєння інших майнових злочинів, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Працівники кримінальної поліції Тячева розкрили крадіжку грошей з будинку мешканців Вонігово. Поліцейські встановили особу, причетного до вчиненого. Ним виявився 28-річний мешканець села Буштино, що на Тячівщині. Крадій проник до будинку, віджавши металопластикові двері, звідки з однієї з кімнат викрав іноземну валюту. 

Грошові кошти частково вилучені. За фактом злочину тячівська поліція проводить розслідування за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка поєднана з проникненням у приміщення).

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття           
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.