Поліція розпочала слідство за фактом опору правоохоронцям на Виноградівщині

Прибувши за викликом про бійку у кафетерії на Виноградівщині, співробітники групи реагування патрульної поліції розшукали порушника. У ході спілкування з правоохоронцями чоловік почав чинити опір. За фактом розпочате слідство.

У неділю, 2 грудня, до поліції надійшло повідомлення про хуліганство у кафе в селі Великі Ком’яти. За викликом виїхала група реагування патрульної поліції Виноградівського відділення, яка розшукала дебоширів. 

У ході спілкування з поліцейськими, один із правопорушників – місцевий житель – на зауваження поліцейських не відреагував, а навпаки спробував вихопити у правоохоронця табельну зброю. 

З метою припинення правопорушення, співробітники поліції застосували щодо хулігана спецзасоби та доставили його до відділку поліції, де за фактом правопорушення, вчиненого чоловіком, було відкрито два кримінальні провадження. Перше –  за нанесення ним тілесних ушкоджень іншому відвідувачу кафе, а друге за фактом опору співробітнику правоохоронного органу. 

Що ж стосується правоохоронців, які здійснювали затримання чоловіка, вирішується питання про призначення службового розстеження, у ході якого буде з’ясовано усі обставини інциденту. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.