На Рахівщині судитимуть підприємця, який підозрюється у незаконній порубці дерев вартістю понад 650 тис грн

Рахівським відділом Тячівської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого приватного підприємця, який обвинувачується у незаконній порубці дерев на території Чорнотисянського лісництва ДП «Ясінянське лісомисливське господарство».

В рамках досудового розслідування встановлено, що підозрюваний – місцевий приватний підприємець, незаконно, без спеціального дозволу, надав вказівку підлеглим працівникам лісозаготівельної бригади провести вирубку дерев у визначеній ним ділянці лісу.

Працівники ж,  в період з  червня по липень  2018 року вирубали понад 70 дерев ялини, ялиці та буку, вартість яких складає понад 650 тис грн. 

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 1 ст. 246 КК України, тобто  незаконна порубка дерев у лісах, що заподіяло істотну шкоду.

Досудове розслідування, яке здійснювали слідчі ВП Рахівського  ВП Тячівського ВП ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури наразі завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.