Поліція Закарпаття виявила трьох п’яних водіїв, один з яких скоїв ДТП

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Перечинському та Виноградівському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.  

У селі Раково Перечинського району сталася незначна ДТП: на дорозі не розминулися автомобілі «Volkswagen Pаssаt» і «Аudі». Винуватцем аварії був водій першого авто, місцевий житель. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то встановили, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння і не має водійського посвідчення. Драгер виявив у нього 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення.

У селі Жнятино Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2109», який рухався без увімкненого світла. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель, який не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили чоловіка від керування. 

У селі Великі Ком’яти Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері для перевірки автомобіль марки «Меrсеdеs», на якому не працювала одна фара. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель, який не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області  
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.