Закарпатські правоохоронці розкрили упродовж доби чотири майнові злочини

Три грабежі  та крадіжку розкрили минулої  доби працівники поліції Ужгорода та Виноградівщини. Правоохоронці оперативно встановили особи правопорушників. Підозрюваного у пограбуванні ужгородки взято під варту. За даними фактами  відкриті кримінальні провадження.    

Упродовж минулої доби  працівники кримінальної поліції краю розкрили майнові злочини, скоєні в обласному центрі та місті Виноградові.

Працівники кримінальної поліції Виноградівського відділення  викрили на крадіжці трьох  місцевих жителів, двоє з яких неповнолітні. Ті кувалдою демонтували чавунну огорожу з будинку виноградівки. Цей злочин правоохоронці розкрили за «гарячими слідами». Частини крадених чавунних конструкцій,  які фігуранти справи мали намір здати на металобрухт, вилучено. За ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка)  поліцейські відкрили  кримінальне провадження, слідство триває.

Слідчі Ужгородського відділу поліції розслідують справи про пограбування трьох мешканців обласного центру. Особи грабіжників уже встановлені – це мешканці Ужгорода. Одному лише 17 років, іншим двом - 28 і 52 роки. Фігурантам справ працівники поліції повідомили про підозри у скоєнні ними кримінальних правопорушень за ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Одного з грабіжників уже помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Досудове розслідування у цих справах триває. Слідчі встановлюють всі деталі  скоєних правопорушень та перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших майнових злочинів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області  

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.