В Ужгороді чоловік викрав молоду дівчину

Він не збирався її відпускати, навіть, коли до квартири ввійшли патрульні, інформує Патрульна поліція Закарпатської області.

Вчора, близько 16-ої години, ужгородські патрульні отримали виклик про допомогу. Прибувши на вулицю Грушевського, поліцейські зустріли заявника, котрий повідомив, що його працівниця, яка розносить рекламні буклети по квартирних будинках, зателефонувала йому з благаннями про допомогу. Однак, точне розташування дівчини було невідоме. 

Патрульні прийняли рішення залучити вільні екіпажі та здійснити поквартирний обхід будинків, де імовірно могла перебувати зникла особа. В одній з квартир патрульні почули крики про допомогу. Після неодноразових вимог відчинити двері, до поліцейських вийшов чоловік, який поводив себе знервовано. На питання чи є у квартирі ще хтось, чоловік відповідав – немає. Проте, патрульні знову почули крики з однієї з кімнат, де перебувала дівчина, схожа на ту, що описав заявник. 

Чоловік почав поводити себе агресивно. Штовхав поліцейських та чинив активний опір. У підсумку, до нього було застосовано спецзасіб кайданки. 

У діях чоловіка вбачаються ознаки криміналу, то ж цією справою надалі займатимуться слідчі. 

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.