Закарпатська циганка вбила жінку у Львові (ФОТО)

 У Залізничний відділ поліції 5 січня надійшло повідомлення про те, що у закинутій господарській споруді на вулиці Генерала Курмановича у Львові було виявлено тіло жінки без ознак життя.
На місці події працювала слідчо-оперативна група. На тілі загиблої, 52-річної мешканки Дрогобицького району, були виявлені сліди насильницької смерті. Як у подальшому встановили медики, жінка померла внаслідок травм голови.
За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини вбивства та особу зловмисниці, причетної до скоєння злочину.
Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе у розкритті цього злочину, поліцейські просять зголоситись на оперативну лінію 102, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.
Раніше про вбивство на сторінці ГО «Варта-1» у Фейсбуку повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.
З його слів, за підозрою у скоєнні вбивства розшукується Муржа Марія Йосифівна 1989 року народженя, яка проживає в місті Виноградів Закарпатської області.
Депутат оприлюднив і фото підозрюваної.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.