Мукачівські поліцейські затримали двох місцевих мешканців за крадіжку

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу встановили осіб, які у громадських місцях обікрали чоловіка та жінку. За обома фактами розпочато слідство.

З повідомленням про крадіжку на лінію «102» звернувся 29-річний мешканець села Бобовище Мукачівського району. Чоловік повідомив, що на площі Кирила та Мефодія у місті Мукачеві невідомі викрали від нього телевізор марки «Samsung», який він купив напередодні, мобільний телефон та гаманець з грошима.

В ході перевірки правоохоронці міського відділу з’ясували, що чоловіка обікрав його товариш. Після спільного відпочинку, 43-річний мешканець села Лавки, таємно відібрав у заявника техніку і гроші. Викрадені речі, причетний до крадіжки, повернув до магазину, а гроші забрав. 

Також поліцейські Мукачівського відділу встановили особу жінки, яка у маршрутному таксі викрала із сумки 56-річної пасажирки гаманець з грошима, загальною сумою близько 5300 грн. Причетною до крадіжки виявилась вже судима за подібні злочини 35-річна мешканка міста.

За обома фактами крадіжок, що передбачено частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, розпочато слідство. Зараз вирішується питання про повідомлення причетним до скоєного підозри та обрання їм міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.