SOS! Араби ледь не викрали ужгородку! Спроба зґвалтування?

Вчора пізно ввечері, журналіст "ЗІ" став очевидцем випадку, який мав місце у районі міської лікарні.Проїжджаючи власним автомобілем він побачив, як троє чоловіків, точно сказати були це араби чи індуси важко, адже було це біля 12 ночі, силоміць тягнули у невідомому напрямку молоду дівчину, яка чинила спротив і голосно кричала.Про це повідомляє "ЗІ"

Зупинивши автомобіль біля самого епіцентру події він вистрибнув із нього із криками «стій поліція», це перше, що прийшло в голову. Після цих слів наші гості, виріши не перевіряти, чи це дійсно поліція, відпустили дівчину і почали тікати у різні сторони.

Сама дівчина, з переляку, почала теж тікати, намагатися її наздогнати, запитати чи якось допомогти було безглуздо, адже вона могла ще більше налякатися.

Що насправді відбулося вчора вночі нам так достовірно не відомо, і чи є офіційно якісь звернення до правоохоронних органів поки теж не відомо, але сам факт такого випадку просто шокує.
На місті тієї дівчини могла бути чиясь жінка, мама, сестра, дочка, або просто знайома.
Не приємно, що наші «гості» ведуть себе зовсім не як гості. Сподіваємось, що ця дівчина, яка стала жертвою вчорашнього інциденту жива і здорова.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.