Берегівські поліцейські минулої доби розкрили три майнові злочини

Співробітники Берегівського відділу поліції затримали двох жінок і чоловіка, які підозрюються у вчиненні крадіжок чужого майна. За усіма фактами розпочато слідство.

Повідомлення про крадіжку грошей з каси торгової точки на центральному ринку міста Берегово надійшло від місцевої  мешканки. Заявниця повідомила, що невідома особа скористалась її  відсутністю за прилавком і викрала гроші у сумі 4 тисячі гривень.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної  поліції Берегова встановили особу, причетну до вчиненого. Нею виявилась 26-річна мешканка міста. 


За ознаками ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України розпочато  розслідування. Зараз вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

Крадіжку семи тисяч гривень та особистих документів від мешканця міста Берегово розкрили працівники  відділу поліції. Як  з’ясували правоохоронці,  26-річна жителька села Великі Береги від співмешканця,  з  яким спільно проживали у м.Берегово,  викрала гроші у сумі 7000 грн та документи.

Речові докази – гроші та документи,  вилучено. За фактом майнового злочину триває  слідство.

Ще одну крадіжку з території  колишньої ферми у селі Нижні Ремети оперативно розкрили дільничні офіцери Берегівщини. Поліцейські встановили, що 59-річний місцевий мешканець викрав чавунну трубу, яку в подальшому мав намір перепродати. 

Викрадене поліцейські вилучили. За ознаками  ч.1.ст.185 ККУ (Крадіжка) розпочато  розслідування.

Анонс Закарпаття


рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.