Працівники Мукачівського та Берегівського відділів поліції розкрили крадіжки чужого майна (ФОТО)

Серед викрадених речей-три акумуляторні батареї, стільки ж велосипедів, інструменти, дизпаливо, мобільний телефон та інше. Особи крадіїв встановлені. За всіма фактами ведеться слідство.  

Працівники кримінальної поліції Мукачівського відділу встановили особу, який з підсобного приміщення будинку мукачівця викрав двоколісний транспортний засіб. Крадієм виявився непрацюючий 30-річний мешканець села Горонда, що на Мукачівщині. Речовий доказ вилучено. 

Також оперативні співробітники розкрили ще одну  крадіжку велосипеду та трьох акумуляторних батарей, які викрали від 50-річної місцевої мешканки. Причетним до крадіжки виявився 73-річний мукачівець.  Речові докази частково вилучені. Слідство у справі триває.

Два майнові злочини  розкрили і працівники поліції Берегова. З сільськогосподарської ферми у селі Яноші було скоєну крадіжку трьох акумуляторних батарей, які демонтували з тракторів, набір ключів та 60 літрів дизпалива. Правоохоронці розкрили цей злочин оперативно. Крадіжку скоїв 31-річний раніше судимий мукачівець. Загальна сума завданих збитків потерпілому становить близько 15 тисяч гривень. Слідство у справі триває.  
 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.