Свалявські та тячівські правоохоронці розкрили два майнові злочини

Співробітники поліції затримали чоловіків, які причетні до вчинення  крадіжки у місті Сваляві та селищі Солотвино Тячівського району.  За обома  фактами розпочато слідство.

З будинку мешканки Сваляви невідомий викрав цифровий тюнер та зарядний пристрій. Про крадіжку жінка повідомила місцевим правоохоронцям. 

Співробітники  Свалявського відділення поліції оперативно встановили і затримали крадія. Ним виявився 44-річний непрацюючий місцевий мешканець. Речовий доказ вилучено. Слідство у цій справі триває. Кримінальне провадження відкрили за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). 

Працівники Тячівського відділу поліції розкрили крадіжку з приміщення філіалу держфірми, що у селищі Солотвино. Звідти з ангару викрали комплектуючі деталі до трактора на суму близько 40 тисяч гривень. Проведеними оперативними-розшуковими  заходами працівники кримінальної поліції встановили особу причетну до крадіжки. Ним виявися  46-річний місцевий житель.

Частково крадене поліція вилучила за місцем  проживання фігуранта справи, решту чоловік здав на металобрухт.  За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.