Поліцейські Свалявського та Тячівського відділків поліції розкрили майнові злочини

Працівники поліції встановили осіб, які причетні до крадіжки у Сваляві та Тячеві. Один з крадіїв- неповнолітній. Слідство у справах триває.  

У місті Свалява поліцейські відділення встановили особу чоловіка, який причетний до крадіжки з квартири місцевого жителя.  Кримінальне  правопорушення скоїв 32-річний свалявець. Чоловік пошкодивши двері,  викрав з помешкання  газонокосарку та продав її. Крадену річ поліція вилучила та повернула потерпілому. 

Кримінальне провадження відкрито за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Наразі вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру у злочині та обранні міри запобіжного заходу.

Крадіжку  мобільного телефону розкрили працівники Тячівського відділу поліції. З палати місцевої лікарні  викрали мобільний телефон, який належить неповнолітній. Про злочин місцевим правоохоронцям повідомила мати дівчини. Вжитими заходами працівників кримінальної поліції встановлено особу причетну до крадіжки. У злочині поліція підозрює 14-річного мешканця району. 

Крадений телефон вилучено. За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідство триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.