В Ужгороді циганське тріо грабує людей

Співробітники Ужгородського відділу поліції затримали трьох неповнолітніх, які пограбували літню жінку та молодого чоловіка. За обома фактами розпочато слідство.

На лінію «102» надійшло повідомлення від 69-річної мешканки міста Ужгород про те, що на проспекті Свободи на неї напало троє неповнолітніх хлопців, зірвали з вух золоті сережки і втекли. 

Наступного дня повідомлення про грабіж надійшло від 27-річного чоловіка, мешканця обласного центру. Чоловік розповів, що троє хлопчаків на вулиці Волошина пограбували його, викравши гаманець з грошима та мобільний телефон  марки «Xiaomi».

Працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу з’ясували, що до пограбунків причетні одні і ті особи. Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили осіб, причетних до вчиненого. Ними виявились  неповнолітні мешканці обласного  центру, віком 11 та 13 років. 

За ознаками частини 2 статті 186 Кримінального кодексу України – Грабіж,  поєднаний з насильством,  розпочато слідство. Зараз  правоохоронці перевіряють малолітніх осіб на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території  міста.

Відділ  комунікації  поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.