Поліцейські Мукачева та Міжгірщини під час обшуків вилучили наркотики та боєприпаси (ФОТО)

Працівники відділів поліції за місцем проживання місцевих мешканців провели санкціоновані судом обшуки. Вилучені речовини: марихуану, кристалічну речовину – «амфетамін», мак та набої направлено на експертизу. За усіма фактами розпочато слідство.

Співробітники Мукачівського відділу поліції спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань ГУНП в Закарпатській області за місцем проживання фігуранта кримінального провадження у місті Мукачеві провели санкціонований судом обшук. 

З помешкання 35-річного чоловіка поліцейські вилучили два поліетиленові пакети і згорток з фольги з сухою подрібненою  речовино – «марихуаною»,  три одноразові шприци із  кристалічною речовиною жовто-коричневого кольору та набої. За ознаками ч.1 ст.309 (Незаконне зберігання наркотичних речовин без  мети збуту) та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження з бойовими припасами)  Кримінального  кодексу України розпочато розслідування.

Окрім того, вчора, 19 лютого, поліцейські Міжгірщини провели обшук у будинку 45-річної мешканки села Колочава. Під час слідчих дій з кухонного приміщення правоохоронці вилучили головки маку, схожі на нарковмісну сировину. Вилучене направлено на дослідження експертам.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів або їх аналогів без мети збуту). 

Відділ  комунікації  поліції Закарпатської області

 
 Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.