На Берегівщині засуджено до 5 років та 6 місяців ув’язнення чоловіка за серію крадіжок

Берегівським районним судом до п’яти  років та шести місяців ув’язнення засуджено мешканця м. Берегово за серію крадіжок з проникненням в приміщення та замах на грабіж.

Берегівською місцевою прокуратурою, на підставі зібраних під час досудового розслідування доказів,  доведено в суді вину чоловіка у вчиненні в грудні 2017 року та січні 2018 року чотирьох крадіжок, поєднаних з проникненням у магазин, у житлові приміщення та приміщення ресторану.

Окрім того, встановлено і доведено, що у січні 2018 року в м. Берегово, чоловік здійснив на території АЗС «ОККО» замах на пограбування   касира обмінника валют, попередньо одягнувши на голову матерчату маску та озброївшись предметом ззовні схожим на пістолет.

Злочинні дії особи кваліфіковано за ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло та інше приміщення) та ч.3 ст.15 ч.4 ст.186 КК України (не закінчений замах на відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднаний із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений у великих розмірах).

Суд визнав чоловіка винним у всіх інкримінованих йому злочинах і призначив покарання у вигляді п’яти  років та шести місяців позбавлення  волі.

Наразі вирок суду ще не вступив у законну силу.

 Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.