На Закарпатті РПЦ збирає бойових попів, продажних журналістів та тітушок!

Тривожна інформація поступає з закарпатської Рахівщини. На сьогоднішній день Рахівський район посів перше місце в області по входженню релігійних громад в ПЦУ.

Це сильно стривожило керівництво хустської єпархії УПЦ (МП), тобто РПЦ. Особливо несподіваним для московських попів був перехід громади Свято-Покровського храму в смт. В.Бичків. 

17 лютого митрополит Хустської єпархії Марк відправив на проведення богослужіння до Великого Бичкова своїх вірних слуг для провокації парафіян, які перейшли до ПЦУщоб "пресувати" вірян української церкви та зробити картинку для одного з місцевих телеканалів, який працює в стилі РосЗМІ

Серед вказаних попів, головний російський провокатор протоієрей Венедикт Хромей з с. Біла Церква та інші священники москвофіли - українофоби, які є власниками вогнепальної зброї та здатні на крайні міри заради захисту інтересів РФ на Закарпатті. Ми добре пам'ятаємо дії ФСБшників в рясах на Майдані, а згодом, і в Криму та на Донбасі, до того ж, сьогодні поступила страшна звістка з Волині, де московський поп відкрив стрільбу в вірян ПЦУ.

17 лютого разом з десантом попів до Великого Бичкова примчали і бісові журналісти місцевих ЗМІ, які належать антиукраїнським політикам Закарпаття.  

За вказівкою митрополита Марка, 24 лютого, група московських попів в черговий раз має приїхати до В. Бичкова продовжувати провокації. 

Сьогодні, 23 лютого, в Мукачеві та Хусті екс-регіонали збирали тітушок для завтрашньої подорожі на Рахівщину.

Так що мешканці українського села чекайте гостей.

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.