Працівники поліції Закарпаття виявили за добу 7 п’яних водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції краю  задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському та Виноградівському районах. Ще 5 п’яних  водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.  

У селі Баранинці Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 0,95 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.    

У селищі Королево Виноградівського району сталася незначна ДТП: біля залізничного переїзду автомобіль марки «Daewoo Lаnоs» наїхав на загороджувальний стовп. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в  лікарні у нього виявили 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування. 

Ще 5 п’яних водіїв виявили працівники патрульної поліції області. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.
 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   
Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.