Працівники Тячівського відділу поліції оперативно розкрили злочин

З підсобного приміщення будинку по вулиці Чехова у Тячеві викрали велосипед, мопед, інструменти та інші речі.  Місцеві правоохоронці оперативно розкрили цей злочин. Осіб крадіїв встановлено, крадене майно вилучено.  

Вчора, 2 березня, на  лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця села Красна Тячівського району про крадіжку з його будинку у місті Тячеві. Пошкодивши навісний замок на підсобному приміщенні, невідомі викрали велосипед, мопед марки «Карпати», інструменти, металобрухт та інші особисті речі заявника. 

Вжитими оперативними  заходами працівники кримінальної поліції відділу  встановили осіб, причетних до цього злочину. Кримінальне правопорушення скоїли  двоє односельців потерпілого, віком  33 та 68 років. Один з них раніше судимий за майнові злочини. Речові  докази поліція вилучила. 

За даним фактом відкрито два кримінальні  провадження за ознаками злочину передбаченого - ч.3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у інше приміщення) та ч. 2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом,  вчинене з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
 Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.