В Нересниці водій радянського джипа скоїв ДТП (ФОТО)

У селі Нересниця Тячівського району водій автомобіля «УАЗ» скоїв наїзд на велосипедиста і зник з місця події. Поліцейські смт.Дубового розшукали правопорушника та за фактом ДТП відкрили кримінальне провадження. Потерпілий перебуває під наглядом медиків.

Днями на службу "102" надійшло повідомлення про те, що у селі Нересниця  Тячівського району відбулось ДТП з потерпілими.

На місці події слідчо-оперативна група та працівники сектору реагування патрульної поліції встановили, що водій автомобіля марки «УАЗ», рухаючись по  вулиці Головній, здійснив наїзд на велосипедиста і покинув місце ДТП. Потерпілого, 46-річного жителя Нересниці, госпіталізували до Тячівської районної лікарні.

За кілька годин працівники сектору кримінальної поліції та сектору реагування патрульної поліції смт.Дубового встановили особу правопорушника та розшукали його.  Ним виявився 61-річний місцевий мешканець.

За фактом ДТП з потерпілими слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Автомобіль поміщено на штрафмайданчик відділку поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
 Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.