Берегівські та мукачівські поліцейські розкрили два майнові злочини

У м.Берегово неповнолітній пограбував жінку, вирвавши з її рук сумку  з гаманцем, а у Мукачеві раніше судимий чоловік з підвального приміщення викрав лижне спорядження. За обома фактами розпочато  слідство.

26 березня, на лінію «102», близько 23.50 год, надійшло повідомлення про грабіж у м.Берегові. Заявниця повідомила, що до неї підбіг хлопець і вирвав з її рук сумку. 

Правоохоронці слідчо-оперативної групи Берегівського відділу поліції  встановили, що 46-літню жінку пограбував 15-річний юнак, мешканець районного центру. В ході досудового розслідування слідчі з’ясували, що неповнолітній вже притягувався до відповідальності за вчинення пограбунків. За ознаками ч.2 ст.186 (Грабіж, вчинений повторно) Кримінального  кодексу України  розпочато слідство. Речові докази – сумку і гаманець вилучено.

Працівники Мукачівського відділу поліції розкрили крадіжку з підвального приміщення багатоповерхівки. З підвалу викрали лижне спорядження та столовий сервіс. Про крадіжку поліції повідомила 36-річна мукачівка. 

Вжитими слідчими та оперативними заходами працівники поліції встановили особу, причетну до крадіжки. Ним виявився 31-річний мешканець Мукачівщини. Чоловік підозрюється у скоєнні 10 інших майнових злочинів у місті. Щодо фігуранта справи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.