Нонсенс! Негідник періодично грабував і гвалтував 90- річну бабусю

Зі слів правоохоронця Артема Кисько: "У Маріуполі раніше судимий чоловік тричі навідувався до пенсіонерки 1929 року народження, спочатку щоб пограбувати, а два останні рази – щоб зґвалтувати"Бабуся звернулася за допомогою в поліцію і невідомо, скільки ще раз «заходив би в гості» злочинець, якщо б не був затриманий слідчими. Розшукові заходи тривали тиждень і сьогодні вночі його було затримано.
Ключову роль в його затриманні зіграв викинутий недопалок, адже сигарети, які курив злочинець, продавалися лише в одному магазині поблизу місця злочину. Продавець згадала, хто купував в день останнього епізоду злочину саме цю марку сигарет  і допомогла поліцейським скласти фоторобот.
А далі вже оперативники встановили його особу, ось тільки постійного місця проживання він не мав. Сьогодні вночі засідка в місці його можливої появи спрацювала. Коли пояснили причину затримання, чоловік знепритомнів.
Наразі він у відділенні місцевої поліції розповідає про обставини того, що важко піддається поясненню, а також про інші скоєні злочини.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.