Поліцейські Закарпаття виявили за добу 6 п’яних водіїв, один з яких скоїв ДТП

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Перечинському, Виноградівському, Берегівському, Іршавському районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

На автодорозі між селами Мокра-Порошково Перечинського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі для перевірки автомобіль марки «Mercedes Vіtо», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебувала жителька міста Київ з ознаками алкогольного сп’яніння. Жінка-водій не надала водійського посвідчення, від проходження медосвідування відмовилася. На неї в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування.

Уночі  в смт. Чинадієво працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», водій якого під час керування здійснював незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель, який не мав документів на право керування і був у стані алкогольного сп‘яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,54 проміле алкоголю. На водія складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.130 КУпАП України.

Післяобідньої пори в Берегові інспектори сектору реагування патрульної поліції отримали виклик про аварію на одній з вулиць міста. Виїхавши за викликом, правоохоронці встановили, що через порушення правил дорожнього руху зіткнулися  автомобілі ВАЗ моделей «2101» та «2110». Обох водіїв перевірили на вміст алкоголю, у водія «ВАЗ-2101» виявили 1,9 проміле алкоголю. На нього склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння.
Виноградівським поліцейським надійшла інформація від місцевих жителів про те, що в селі Тросник їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Audi». Вказаний автомобіль зупинили, водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідний  адмінпротокол і відсторонили його від від керування.

Іршавські правоохоронці зупинили в місті для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2105», за кермом якого перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, про що поліцейські склали відповідний адмінпротокол.

Ще одного п’яного водія виявили за минулу добу працівники Управління патрульної поліції області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.