У Виноградові суд розглядав справу "шиту білими нитками" (ВІДЕО)

Справу про вкрадений сейф у Виноградівському районі через два місяці судових тяганин нарешті закрили. У лютому жителя села Кушниця обвинуватили у тому, що він буцімто вкрав сейф у жінки із села Онок Виноградівського району. 

У судовій залі родина Сньозик та їхній адвокат вимагають зняти обвинувачення про підозру у викраденні сейфу Іваном Сньозиком. Адвокат Ігор Фатула вкотре наводить докази невинуватості свого клієнта, адже серед них відеоматеріали та покази свідків. Додає, якщо з їхньої сторони свідки були опитані, то зі сторони потерпілих – ні. Експертизи, які треба було призначити на початку слідства, призначили через півтора місяці після вчинення злочину. Це наштовхує на думку про навмисне затягування справи, каже Ігор Фатула. 

В ході судового засідання прокурор запропонував продовжити термін запобіжного заходу для Івана Сньозика. Чоловік хоч і знаходиться вдома, та не має права виїзджати за кордон. А заробітки за кордоном – основний спосіб заробітку в цій родині. 

Який мотив мала їхня знайома, яка обвинуватила чоловіка у крадіжці, Іван Сньозик тільки здогадується. Та каже, що, скоріше за все, жінка інсценувала крадіжку, аби втримати біля себе громадянина Чехії, з яким проживає у громадянському шлюбі. 

Яке рішення прийняв суддя, родина дізналась вже наступного ранку. Нашій редакції повідомили, що підозру про крадіжку зняли, а відповідно – їм потроху вдасться повернутися до нормального життя. 

 
   Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.