Поліцейські Закарпаття виявили за добу чотирьох п’яних водіїв, один з яких скоїв ДТП

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння в Тячівському, Виноградівському, Великоберезнянському районах. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.  

На автодорозі між Виноградовом і селом Мала Копаня вночі сталася ДТП: автомобіль марки «Меrсеdеs Sрrіntеr» зїхав у кювет і перекинувся на дах. 

Про аварію в поліцію повідомили небайдужі громадяни. Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій мікроавтобуса, житель села Нижня Апша Тячівського району, перебуває в стані алкогольного спяніння. Водійського посвідчення чоловік не надав. Його доставили на медосвідування до лікарні, де виявили 2,0 проміле алкоголю. 

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного спяніння і без водійського посвідчення. 

У селі Костева Пастіль Великоберезнянського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Нива», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік перебував у стані алкогольного спяніння, драгер виявив у нього 0,27 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не працювала одна фара. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного спяніння. Водійського посвідчення чоловік не надав, бо не має його взагалі. Драгер виявив у нього 1,26 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного спяніння і без водійського  посвідчення та відсторонили його від керування.  

У селищі Буштино Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мопед, який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Стеблівка Хустського району в стані сильного  алкогольного спяніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного спяніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.