Ужгородські поліцейські встановили осіб, причетних до трьох кримінальних правопорушень

Два грабежі та одну крадіжку розкрили працівники Ужгородського відділу поліції. Серед  підозрюваних у скоєнні цих злочинів є неповнолітні. За даними фактами поліція розпочала кримінальні провадження, слідство у справах триває.Працівники кримінальної поліції Ужгорода встановили осіб, підозрюваних у двох грабежах.
 
На лінію «102» надійшло повідомлення про пограбування іноземця на вулиці Залізничній. Від 72-річного чоловіка викрали  сумку з документами  та грошима. Правоохоронці швидко розкрили  цей злочин. У його скоєнні поліція підозрює 45-річного місцевого  мешканця. Підозрюваний вже надав покази поліції, слідство  у справі триває.
 
Розкрили правоохоронці і  грабіж відносно 47-річного туриста, мешканця міста Суми. На вулиці Гранітній в Ужгороді на чоловіка напали та пограбували його троє неповнолітніх ужгородців. Підлітки відібрали від гостя міста сумку з документами та грошима.
 
Особи грабіжників поліція встановила. Одного з них, 14-річного ужгородця, вже допитано. Двох його спільників розшукують. Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж).
 
Дільничні офіцери Ужгородської поліції встановили також особу, причетну до крадіжки з магазину косметики. 52-річний мешканець обласного центру викрав звідти парфуми вартістю 1300 гривень. Поліція розшукала крадія, за даним фактом  відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).
 
                                                                                            Відділ комунікації поліції Закарпатської області 
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.