Мукачівські поліцейські затримали мешканця Хмельниччини за підозрою у крадіжці

Співробітники кримінальної поліції Мукачева встановили місцезнаходження 44-річного  мешканця Хмельницької області,  який  обікрав свого роботодавця на суму понад 40 тисяч гривень. Чоловіка доставили до суду та обрали запобіжний захід  у вигляді тримання під  вартою.  

До поліцейських Мукачівського відділу надійшло повідомлення про крадіжку. Заявник повідомив, що невідомі особи  з приватного підприємства, яке виконує будівельно-ремонті роботи, викрали електроінструменти. Загальна сума збитку склала понад 40 тисяч гривень.

Працівники кримінальної поліції Мукачева оперативно встановили особу, причетну до вчиненого. Ним виявився 44-річний співробітник цієї ж фірми, раніше судимий мешканець Хмельницької області, який на підприємстві працював малярем.

За фактом крадіжки з проникненням (ч.3 ст.185) Кримінального кодексу України у поліції провели розслідування. Підозрюваний, намагаючись  уникнути відповідальності, не з’являвся на судові слухання. Поліцейські його доставили до суду для подальшого розгляду справи.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.