Правоохоронці Закарпаття вилучили у трьох жителів області зброю та набої

Поліцейські Іршавського, Тячівського та Рахівського відділків поліції задокументували факти незаконного зберігання зброї та боєприпасів. Заборонені предмети вилучені та направлені на дослідження.  За фактами правопорушень  поліція відкрила кримінальні провадження.  

Вчора, 31 травня співробітники Тячівського відділу   поліції провели санкціонований  районим судом обшук за місцем проживання  36-річного місцевого мешканця.  В ході обшуку   правоохоронці вилучили, предмет схожий на зброю барабанного типу з номерним позначенням  та 5 набоїв. Вилучене направили на експертизу. Поліція з’ясовує походження та мету зберігання вилученого. За даним фактом  розпочато слідство.  

85 набоїв різного калібру, схожих на бойові,  вилучили правоохоронці  Іршавського   відділення  поліції. Боєприпаси виявили у підозрюваного у злочинах  мешканця  району с.Брід. Набої направили на експертизу. Цей чоловік також обвинувачується  у вчиненні кримінальних   правопорушень,   передбачених  статтями 186 та 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж та хуліганство. Щодо підозрюваного  обрано запобіжний захід тримання під вартою. 


Того ж дня у селищі Ясіня працівники  кримінальної поліції  Рахівського відділення  вилучили у 26-річного місцевого жителя пістолет. Зброю скерували на експертизу. Кримінальне провадження відкрито за ч.1 статті 263 Кримінального кодексу України. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
 Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.