Поліцейські Закарпаття виявили 7 п’яних водіїв

Упродовж минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Великоберезнянському, Берегівському, Тячівському районах. Ще трьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Великому Березному працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2102», на якому не працювала одна фара. За кермом батькового автомобіля перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення та керував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування юнак відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення й відсторонили його від керування. 

У Берегові опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Rеnault», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував місцевий житель, який не надав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.     

На автодорозі між селами Чинадієво-Вільховиця Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2104», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Керував ним житель Чинадієва в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,87 проміле алкоголю. На водія склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Колодне на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили ввечері для перевірки автомобіль марки «Mіtsubіshі», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель міста Ужгород, який не мав водійського посвідчення та керував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.