ДТП. На Закарпатті джип вбив людину

У Головному управлінні Нацполіції повідомили, що 15 липня, о 03:20 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про те що у селі Ганичі Тячівського району на дорозі лежить невідома особа.

На місці події працівники поліції встановили, що невстановлений транспортний засіб здійснив наїзд на пішохода, 19-річного місцевого мешканця. Внаслідок отриманих травм молода людина загинула на місці події.

Згодом, після проведення розшукових заходів автомобіль, причетний до аварії – «Mitsubishi Оutlander», поліцейські розшукали. Правоохоронці з’ясовують, хто перебував за кермом машини.

Причини та обставини смертельної автопригоди з’ясовуватимуть працівники спеціалізованого відділу з розкриття злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Закарпатській області.

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик Тячівського відділу поліції. Кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.