На Міжгірщині п'яні правоохоронці створили ДТП: ситуацію коментує поліція

Поліція розслідує дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася вчора близько 17:00 у селі Синевир на Міжгірщині. Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом встановила, що водій автомобіля Mercedes, 41-річний житель села Присліп, не впорався з керуванням та допустив лобове зіткнення з автомобілем Fiat, під керуванням 26-річного мешканця села Негровець.У результаті аварії, обоє водіїв отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні.
За фактом ДТП з потерпілими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обоє водіїв пройшли перевірку на стан алкогольного сп'яніння, в результаті чого у крові 41-річного виявили 1,4 проміле алкоголю, матеріали долучені до справи.
"Інформація про причетність до ДТП співробітника поліції не відповідає дійсності, оскільки жоден з водіїв не має відношення до правоохоронного органу. У справі триває досудове розслідування у ході якого буде встановлено всі обставини даної автопригоди" - інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.