Заступник начальника ДФС в Закарпатській області збив на смерть людину

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у м.Львові, розслідують обставини смертельної ДТП за участю заступника начальника ДФС в Закарпатській області.За попередніми даними, ввечері 23.07.2019 на автодорозі М-06 сполученням «Київ- Чоп» біля села Ракошино Мукачівського району Закарпатської області водій автомобіля марки «Volkswagen Touareg», скоїв наїзд здійснив наїзд на 23-річного мешканця села Страбичово Мукачівського району, співробітника дорожньої служби, який саме проводив роботи з ремонту дорожнього полотна.
Від одержаних травм згаданий працівник служби ремонту автодоріг помер на місці події.
За кермом автомобіля марки «Volkswagen Touareg» перебував заступник начальника ДФС в Закарпатській області, водій був тверезим, проте автошляховик їхав на високій швидкості.
На жаль, від отриманих травм, несумісних з життям, молодий чоловік загинув на місці, а водій автомобіля перебуває у реанімації.
Заступнику начальника ДФС в Закарпатській області кваліфікують ч.2 ст.286 КК, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.
У разі доведення вини, особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, повідомляє сайт Державного Бюро Розслідувань.
Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює прокуратура Закарпатської області.
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.