В мешканця Хуста виявили зброю

У ході здійснення контролю за вчиненням злочину у провадженні, відкритому за фактом незаконного поводження зі зброєю, правоохоронці вийшли на збувача небезпечних предметів. Чоловіка затримали до ізолятора тимчасового тримання.

За процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону, слідчими відділу з розслідування злочинів проти життя та здоров‘я поліції Закарпаття, за оперативного супроводу співробітників УСБУ в Закарпатській області, в рамках оперативних заходів у провадженні за ч.1 ст.263 КК України задокументовано факти збуту 60-річним мешканцем Хуста двох одиниць нарізної вогнепальної зброї, а саме пістолету-кулемету «Судаєва» з бойовими набоями до нього калібру 7,62 мм у кількості 25 шт. та бельгійського пістолета-револьвера «Лефоше», калібру 9 мм.

Вчора, 31 липня, збувача затримали в порядку статті 208 КПК України, а вогнепальну зброю з набоями вилучили. Крім того, під час обшуку приміщень по місцю проживання фігуранта правоохоронці виявили та вилучили  понад 30 тисяч гривень, які останній отримав від реалізації кулемету та револьверу, 22 пістолети різного маркування та різного калібру, 6 гвинтівок різного маркування та калібру, в тому числі з прицілом, 4 оптичні приціли з різним маркуванням, 5 пристроїв для відливання куль, 5 магазинів до пістолетів, 1200 набоїв до вказаної зброї, комплектуючі до зброї, прилади для переробки зброї, а також літературу про виготовлення та переробку зброї. 

Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.