Київський вокзал став циганським табором (ВІДЕО)

Вокзал на який страшно заходити. Столично-залізнична станція місце, де краде, жебракує та влаштовує свавілля банда ромів. Кожен з них має десятки походів до поліції. Деяких по кілька разів на день затримують патрулі гвардійців та муніципальної варти.

Неправомірні дії знімають на відео, проте затримані пиячать та втікають з-під відділків. Мова йде про ромів з Закарпаття, які у столиці крадуть та жебракують.

Що виявляється можна безкарно на вокзалі?

На патрулювання виходить муніципальна варта, розповідають - тут всього їх близько 100 чоловік. Кожного дня вони грабують людей. На відео вони прямо зізнаються, що "будемо красти завжди, все життя", " у нас така робота – треба ворувати".

Затримані на гарячому - крадіжках чи хуліганстві. Влаштовують "пікніки" біля вокзалу, у них і горілка і вино. Це є порушення - учасників забирають до відділку, але через кілька хвилин відпускають.

На звинувачення у крадіжках вони обурюються - "ми жебракуємо" стверджують роми.

Затримані та через кілька хвилин звільнені мають однакову реєстрацію – місто Берегово. Сенсу ховатися випущені на свободу не бачать – вони впевнені, що на вокзалі української столиці можуть робити все, що забажають.

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.