Жахливе ДТП на Виноградівщині

Правоохоронці з’ясовують причини дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним наслідком у селі Нове Село. Водія, який здійснив наїзд на велосипедиста і зник з місця аварії розшукали. Чоловіка опитує поліція.

Поліцейські Виноградівського відділення поліції за участі слідчих відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту проводять досудове слідство у справі щодо смертельного травмування на дорозі велосипедиста. Повідомлення про виявлення у селі Нове Село на Виноградівщині тіла чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними отриманим у результаті ДТП,  надійшло до правоохоронців вчора, 6 серпня, о 23:55. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, а також  слідчі відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Закарпаття.

Вони встановили, що наїзд на чоловіка був скоєний автомобілем марки «BMW» . Після аварії на транспортному засобі є характерні пошкодження. 

За складеним орієнтуванням причетного до наїзду на велосипедиста водія розшукали. Ним виявився 32-річний житель села Ільниця Іршавського району. Чоловік пояснив, що злякався і саме тому покинув місце аварії. 

Наразі з водієм спілкуються правоохоронці. 

За фактом аварії зі смертельним наслідком у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз, які дозволять відтворити ситуацію та встановити, хто саме винен у ДТП.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.