Закарпатський дует переправляв до Угорщини нелегалів

За фактом сприяння незаконній переправі закордон п’ятьох іноземців поліція розпочала кримінальне провадження. Осіб затримано на території Угорщини.  

Вчора, 14 серпня, правоохоронці Закарпаття отримали повідомлення від прикордонної поліції Угорщини про затримання нелегальних мігрантів. Іноземців зупинили у селі Берегдароц, що на території Угорщини. Також прикордонна поліція Угорщини повідомила, що під час затримання двоє осіб вдалися до втечі в сторону України.

Невздовзі прикордонним нарядом відділу прикордонної служби «Лужанка», спільно з працівниками Національної поліції, при спробі незаконного перетину кордону з території Угорщини на територію України було затримано 23-річного та 37-річного мешканців села Нове Давидково Мукачівського району.

На даний час іноземці передані українській стороні в порядку реадмісії та знаходяться в Мукачівському прикордонному загоні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 332 Кримінального кодексу України (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України). 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.