Поліція Хустщини розслідує вбивство з необережності на полюванні

Співробітники Хустського відділу поліції за фактами вбивства з необережності та незаконного полювання розпочали слідство. 58-річному мешканцю села Ракош, причетного до злочину,  вчиненого  через  необережність,  повідомлено  про підозру. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

19 серпня вранці до поліції надійшло повідомлення від 58-річного мешканця села Ракош Хустського району. Чоловік повідомив, що під час полювання з власної необережності він поцілив з рушниці у свого товариша, 39-річного односельця. Останній від отриманих травм помер на місці, у лісомасиві неподалік села.

Правоохоронці, які прибули за викликом, встановили, що чоловіки у лісі на полюванні перебували незаконно, адже зараз відстріл парнокопитних  тварин  та хутрових звірів заборонено. Рушниці, які взяли мешканці Хустщини – незареєстровані, а дозволи на полювання – відсутні. 

За ознаками ч.1 ст.119 (Вбивство через необережність) та ч.1 ст.248 (Незаконне полювання) Кримінального  кодексу України розпочато слідство. Мешканцю села Ракош Хустського району, який з необережності застрелив свого товариша повідомлено про підозру. Зараз вирішують питання у суді  щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ  комунікації  поліції Закарпатської  області

 
Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.