Правоохоронці Закарпаття виявили за добу 12 п’яних водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Свалявському, Тячівському, Великоберезнянському, Рахівському, Хустському районах. Ще 6 п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.  

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоцикл марки «Vірer», водій якого не мав захисного шолома. Керував ним молодий житель Львова, який приїхав на Закарпаття в гості. Мотоцикл взяв від місцевого товариша. Юнак був у стані алкогольного сп’яніння, не мав водійського посвідчення, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У присілку Вільхівчик на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2108», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не мав, від  медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.     

У Рахові удосвіта працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», який їхав по зустрічній смузі руху. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,75 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Сваляві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Оpel» іноземної реєстрації, який створив аварійну ситуацію. За кермом перебував житель села Стройне у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження  медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Солочин на Свалявщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

Випадок керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументували поліцейські Хуста. 

Ще 6 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники  обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області   


Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.