Правоохоронці Закарпаття виявили за добу 7 п’яних водіїв, три з яких взагалі не мають водійських посвідчень

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували випадки керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Хустському, Іршавському, Тячівському районах. Ще двох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.  

Поліцейським Тячева надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що в селі Тячівські Лази їздить на автомобілі марки «Volkswagen Gоlf» п’яний чоловік. Працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу, прибувши в населений пункт, зупинили вказаний автомобіль, яким керував місцевий житель. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції.  

Про ще одного п’яного водія повідомили хустським правоохоронцям. Працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу зупинили ввечері у місті вказаний автомобіль марки «Fіаt», яким керував житель села Кіреші Хустського району. Водій взагалі не має водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.   

У Середньому на Ужгородщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Chrysler» іноземної реєстрації, який виконував незрозумілі маневри. Керував ним місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Водій зізнався, що вживав алкогольні напої, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Білки Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Керував ним місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Кольчино на Мукачівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21013», на якому не працювала одна фара. За кермом перебував житель сусіднього села Вільховиця у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також взагалі не має водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 2,08 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

Ще двох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.