Правоохоронці Закарпаття виявили за добу 9 п’яних водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття  задокументували випадки керування транспортними засобами у стані  алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Великоберезнянському, Виноградівському, Рахівському районах. Ще чотирьох нетверезих водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.  

У селі Великі Лучки Мукачівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», про водія якого в поліцію повідомили небайдужі громадяни, що той може бути п’яний. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. До слова, попадається він уже не вперше. 

Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали  адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції  зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. Керував ним місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції. 

Другого п’яного водія поліцейські Великого Березного зупинили вже удосвіта. На  автомобілі марки «Skоdа Fаbіa» іноземної реєстрації не освічувався задній номерний знак, а водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,34 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування.

Випадки керування в стані алкогольного сп’яніння виявили за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Рахівщини та Виноградівщини. Ще чотирьох п’яних водіїв задокументували працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.