За минулу добу поліцейські зафіксували 9 випадків керування авто напідпитку

Працівники поліції Свалявщини, Мукачівщини, Виноградівщини, Рахівщини, а також працівники патрульної поліції Закарпаття, склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння на 9 водіїв-порушників.

13 вересня, в місті Свалява працівники групи швидкого реагування зупинили водія автомобіля «Mercedes Sprinter», який небезпечно маневрував на дорозі. Чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Медосвідчення в лікарні показало результат - 1,15 проміле алкоголю в крові водія. Водійське посвідчення поліцейські вилучили та склали на порушника відповідні адмінматеріали.

Ще двох нетверезих водіїв задокументували працівники поліції  Мукачівщини. Так, у селі Дерцен Мукачівського району мешканець сусіднього села Баркасово рухався на автомобілі «Volkswagen Golf » іноземної реєстрації з непристебнутим паском безпеки. Під час спілкування з чоловіком працівники поліції помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження експертизи він відмовився.  Крім того, порушник безпеки дорожнього руху не мав посвідчення водія.

У селі Ключарки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили нетверезого водія автомобіля «Ford», який рухався з неосвітленим номерним знаком у темну пору доби. Драгер показав результат – 0,24 проміле алкоголю в його крові.

Факт порушення правил безпеки дорожнього руху поліцейські задокументували і у Виноградівському районі. Поблизу села Велика Паладь правоохоронці зупинили водія, який рухався на незареєстрованому мопеді і без шолома. За результатами медосвідчення в лікарні, чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Крім цього, ще одного нетверезого водія зупинили працівники поліції Рахівщини, а також 4 порушників задокументували працівники патрульної поліції Закарпаття. На всіх порушників складено відповідні адміністративні протоколи.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області  

Анонс Закарпаття

рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.