Правоохоронці Закарпаття виявили за добу 7 п’яних водіїв

Працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Берегівському та Ужгородському районах. Ще п’ятьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

На Берегівщині ввечері сталась незначна ДТП. Автомобіль марки «Волга» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Керував автомобілем житель села Мужієво, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Велика Добронь Ужгородського району працівники груп реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,51 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще 5 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Анонс Закарпаття
рейтинг: 
  • Подобається
  • 0
Залишити коментар
иконка
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 30 днів з дня публікування.